Öröm és bánat! Megjött a munkaközi látványterv, és a tervvázlat

Szerző: KELLER Családi Ház Közzétéve:

Öröm! 🙂 Ahogyan Tóth Gábor tervező úr ígérte; megérkeztek a munkatervek, és az első látványtervek.

Mielőtt bármit mondanánk, érdemes gyönyörködni a látványtervekben:

Helyiség
Új (jelenlegi) terv (nm)Régi (kiinduló) terv (nm)
Háló 1.10,37 9,54
Háló 2.10,37 9,53
Háló 3.10,37 9,54
WC 1,47 1,38
Fürdő 7,52 7,21
Konyha-étkező13,38 9,77
Nappali18,2418.44
Összesen
71,72
65,41

Mivel a szerződésünk feketén-fehéren 66 nm-ről szól, ezért nem tudjuk azt megtenni, hogy így hagyjuk; sajnálatos módon, a holnapi napon azonnali fogyókúrára kell fognia a házat a tervezőnknek! 🙂

Most szemmel látható módon (még, ha váratlanul is) szembesültünk a SIP technológia egyik előnyével: azonos alapterületen, jobb hőszigetelő tulajdonságokkal mintegy 9-10 %-kal nagyobb belteret kapunk eredményül.

Reméljük, hogy a tervezőprogram van annyira rugalmas a tervezővel együtt, hogy ez a beavatkozás fél napnál több idővel nem hátráltatja az egész engedélyes terv elkészülését!


KELLER Családi Ház

Balatonmáriafürdő szerelmesei, a Balaton imádói, akik úgy gondolják "Ha felépül végül a házunk / Bármikor vendégül látunk / Ha este jössz, megvacsorázunk / S nyugodtan elalhatsz nálunk / / Őrizzük álmodat / Álmodj szép álmokat / Álmunkban álmaink / Valóra válnak / / Rendes kis ház lesz a házunk / Ha társaság jön össze nálunk / Érzelmes dalokat játszunk / Ha felépül végül a házunk "

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .