KELLER CSALÁDI HÁZ
IMPRESSZUM

 

A honlap neve:KELLER CSALÁDI HÁZ
folyamatosan frissülő, internetes termék/szolgáltatás (blog)
A szerkesztőség:Keller Család Pécs
Főszerkesztő és Webmester:Farkas Győző
A kiadó neve:Keller Család Pécs (magánszemélyek)
Telefon:+36 30 916 8002
Email cím:KELLER CSALÁDI HÁZ email cím

Weboldalunk (blogunk) arra vállalkozik, hogy végigkísérjük a Balatonmáriafürdőn épülő kis családi ház történetét.

Bemutatjuk örömünket, bánatunkat, kalandjainkat, tapasztalatainkat, érzéseinket, álmainkat, vágyainkat, az építkezés fázisait, a berendezkedés izgalmait – szóval, mindazon folyamatokat, ami egy átlagember életében az építési telek kiválasztásától a beköltözésig előfordulhat.

A weboldal (a blog) alapvetően azért készült, mert barátainknak, munkatársainknak, vagy a hasonló választás előtt állóknak nem tudjuk egyesével elmondani, hogy éppen melyik folyamatnál tartunk, és úgy véljük, hogy így egyszerre elmondhatjuk nekik, hogy mit csinálunk, melyik résznél tartunk, mik a terveink, továbbá a képekkel és leírásokkal részletesen dokumentáljuk önmagunk, a családunk számára a történéseket, valamint az esetleges külső érdeklődők tanulhatnak botladozásainkból, vagy éppenséggel felhívjuk a figyelmet arra, hogy mennyi minden fordulhat elő, és mennyi mindenben lehet hibázni

A weboldal (blog) kifejezetten kicsiny, szűk körű társaság számára készült a midernkori internetes lehetőségek felhasználásával, direktben nincs összekötve egyik közösségi oldallal sem, létezése nem kerül nyilvános hirdetésre, majdhogynem zártkörű.

Mindezek által felhívjuk a figyelmet, hogy a weboldalak tartalma nyilvános, azt bárki szabadon továbbíthatja, más felületeken megjelenítheti, beleértve az esetleges hozzászólásokat, véleményeket is.

A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője nem vállal felelősséget a fórum- és egyéb szolgáltatásoldalain a látogatók által elhelyezett üzenetekért és csatolásokért (kép, hang, videó és bármilyen más média). A felelősség az üzenetet és a csatolást elhelyező személyt terheli.

A honlap bármely részének másolásával, terjesztésével, az adatok elektronikus tárolásával és feldolgozásával kapcsolatos jogfenntartásunkról Jogi nyilatkozat oldalunkról tájékozódhat.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
A megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.