Egy kis Adam-House nosztalgia

Szerző: KELLER Családi Ház Közzétéve:

Éldegéljük boldog napjainkat az Adam-House SIP házikóban, és megvalljuk, hogy nagyon-nagyon szeretjük ezt a létet (igaz, a házikón túl a remek szomszédságnak is van szerepe ebben az örömünkben).

Majd kiugrottunk a bőrünkből örömünkben, amikor végre össze tudtuk egyeztetni a volt kivitelezőinkkel, hogy találkozzunk a közös “tetthelyünkön”, ünnepeljük egy kicsit egymás, a házat – no, meg a SIP-technológia áldásait. 🙂

A továbbiakban az Adam-House Facebook oldaláról idemásoljuk a “kivitelezői és az építtetői álláspontokat”

Adam-House Kft.

Szívünkcsücske még mindig…

Úgy alakult a nyár vége, hogy Badacsonytomajon töltünk egy rövidke hétvégét, amit összekötünk az egyik Balatonfüredi munkálatunk megtekintésével és ha már arra járunk, akkor beugrunk Balatonmáriafürdőre is, elvégre pont útba esik akárhogy is nézzük. 🙂
Ráadásul, kedvesen meg is kérdezték építtetőink, barátaink, hogy esetleg volna-e kedvünk egy kis házikoszthoz (sült hurka, csülök, bográcsos és egyéb nagyon tápláló jó magyar ételhez), amit némi borral le is tudnánk öblíteni.
Illemtudó emberek révén eszünk ágában sem volt nemet mondani, sőt nem hogy kétszer szedtünk, még vittünk is magunkkal ételből és italból is.
Az utca, úgymond, életre kelt mióta nem jártunk ott (2019), szépen épülnek a házikók a Balaton partján.

Nagyszerű érzés volt a teraszon ebédelni és nosztalgiázni az építkezésről és hallgatni a lakók sztorijait amit már ott éltek át családi és baráti köreikben.
Szeretünk Balatonmáriafürdő és örülünk hogy már ott is tudják… Ha SIP ház, akkor ADAM-HOUSE!

#sippanel #látogatás #nosztalgia #balatonmáriafürdő #köszönjük

Keller Családi Ház, Balatonmáriafürdő

Oh, micsoda megtiszteltetés a SIP-technológia magyar úttörőitől, kedves Barátainktól, hogy végre, oly’ sok egyeztetést követően, a trónörökös kisasszony és kísérete (akik történetesen a szülei és nagyszülei, valamint a Keller Családi Ház balatonmáriafürdői materializálói) megtisztelte a szerény hajlékot, és erről a nagyvilágot is tudósítja!

 

Minden igaz, szó szerint, amit lejegyeztek a bejegyzésben, talán csak annyit kell helyesbíteni, hogy nem kétszer, hanem háromszor is vettek az ételből, a borokat pedig nem számoljuk, hiszen azt nem darabra fogyasztottuk. 😀

 

Ami pedig a házat illeti; teljesen joggal lehetnek büszke munkájukra az Adam-House Kft. csapatának tagjai, mert szép és gondos munkát végeztek, imádunk ebben a házikóban élni!
A fotókon látható Leylandii ciprusok pedig külön kézcsókjaikat küldik Laci bácsinak (aki most nem volt itt, nálunk), aki – igaz, hogy néha letujázta őket – a kivitelezési munka közepette is szakított időt arra, hogy kicsit megcirógassa, meglocsolgassa őket, beszéljen hozzájuk, amikor csak kb. jó arasznyiak voltak.

 

Sok minden mellett ezért is őrizzük mindig szívünkben László Ádám Adam-House Csapatát, mert szakmailag és emberileg is korrekten tették dolgukat, mindennap tisztán és rendezetten jelentek meg a munkában (egyenpóló, friss borotválkozás, jókedv), nem létezett megoldatlan probléma, ha valami nehézség jelentkezett (pl. az alapozásnál a betörő víz, a talajcsere, vagy amikor valaki azt mondta, hogy “főnök ezt már ne hagyjuk abba!”, a főnök pedig elrohant reflektorokat venni Keszthelyre, és hajnali fél háromig folytatódott a munka, az adott munkafolyamat befejezésre került).
Vagy az is maradandó számunkra, hogy nem volt ba+olás, káromkodás, nem volt piálás a munkaterületen, de volt a munkaközi szünetekben sok nevetés, ízes beszéd, megfontolt vélemény, ötletelés.

 

Élmény volt, nagyon sok pozitív élmény, hogy így is lehet az építőiparban…

 

Meg úgy is lehet, hogy az építkezés annyiba került, amennyiben megállapodtunk, úgy haladt, ahogyan megállapodtunk, és az eredetileg kapott árajánlatokhoz képest teljesen megfizethető áron, magas minőségben, gyorsan.

 

Köszönjük a László Ádám Csapatnak a kitüntető és megtisztelő barátságát, amelyet “extraként” kaptunk tőlük!

Aki többet szeretne megtudni arról, amiről beszélünk, annak ajánlom a Keller Családi Ház építésének történetét, az első Adam-House Kft. SIP-ház történetét: ez az a weboldal, amit most látunk, aztán pedig irány az Adam-House Kft. honlapja!


KELLER Családi Ház

Balatonmáriafürdő szerelmesei, a Balaton imádói, akik úgy gondolják "Ha felépül végül a házunk / Bármikor vendégül látunk / Ha este jössz, megvacsorázunk / S nyugodtan elalhatsz nálunk / / Őrizzük álmodat / Álmodj szép álmokat / Álmunkban álmaink / Valóra válnak / / Rendes kis ház lesz a házunk / Ha társaság jön össze nálunk / Érzelmes dalokat játszunk / Ha felépül végül a házunk "

2 hozzászólás

Nemeth István · 2023-12-04 – 03:05

Gyönyörű a ház ! Nagyon tetszik. Az épület formavilága egyedi,kiváló..Itt megvalósul a környezetbe szervesen beilleszkedo épület elve. GRATULÁLOK !Udvozlettel:Nemeth István

    KELLER Családi Ház · 2023-12-04 – 12:10

    Kedves Nemeth István Úr!
    Köszönjük szépen a dicséreteket a tervező, dr. Kondor Tamás úr, és a generálkivitelező, az Adam House Kft. nevében is!
    Keller Családi Ház

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .