Ha SIP ház, akkor Adam-House

Szerző: KELLER Családi Ház Közzétéve:

Vannak nekünk ezek a kedves Barátaink, ott ahol még ma is oly’ ízesen beszélik a magyart, hogy hallgatni is öröm. Igen, ott, ott: Lőrinciben (és, most hagyjuk a Mátravidéki Erőművet, ami közigazgatásilag Lőrincihez tartozik, és koncentráljunk a Barátainkra!)!

Látjuk, hogy lett egy újabb – ötletes és jópofa – logó-kiegészítőjük, amit máris mutatunk:
ha-SIP-haz-akkor-Adam-House!ouse

Annyit tudunk, hogy a szépséges Anyukának (a társaság ügyvezetőjének) és a “szörnyeteg” Apukának született egy gyönyörűséges herceg-királykisasszonya, a trónörökösnő, az elnök-vezérigazgató kisasszony.

Talán, már kicsit tovább van azon az időszakon, amit Apuka úgy jellemzett: “eszik-iszik-pisil-kakil-alszik”. A sorrend néha változik, hadd örüljön Anyuka és Apuka is.

Reméljük, hamarosan kapjuk a híreket a családról, a nagyszülőkről, a munkatársakról, még Laci bácsiról is, akinek gondos keze munkája ellenére is szépen cseperednek a Leylandiiak (pontosabban: Laci bácsinak tuja, egyébként, mindenki másnak, leylandii. 😀 )

Addig se felejtse senki, aki csak jót szeretne magának és normális áron:

Ha SIP ház, akkor Adam-House!


KELLER Családi Ház

Balatonmáriafürdő szerelmesei, a Balaton imádói, akik úgy gondolják "Ha felépül végül a házunk / Bármikor vendégül látunk / Ha este jössz, megvacsorázunk / S nyugodtan elalhatsz nálunk / / Őrizzük álmodat / Álmodj szép álmokat / Álmunkban álmaink / Valóra válnak / / Rendes kis ház lesz a házunk / Ha társaság jön össze nálunk / Érzelmes dalokat játszunk / Ha felépül végül a házunk "

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .