© KELLER CSALÁDI HÁZ 2018. – weboldal jogi nyilatkozat

 

Keller Családi Ház - Minden jog fenntartva!

A művek szabadon

    A jogosult nem vonhatja vissza ezen engedélyeket, míg a licenc feltételei betartásra kerülnek

Az alábbi feltételekkel:

  • Nevezd meg!A szerzőt megfelelően fel kell tüntetni, hivatkozást kell létrehozni a licencre és jelezni kell egyértelműen, ha a művön változtatás lett végrehajtva. Ez bármilyen ésszerű módon megtehető, kivéve oly módon ami azt sugallná, hogy a jogosult támogatja a közzétevőt (megosztót), vagy a felhasználás körülményeit.

  • Ne add el! — Nem használhatóak a művek üzleti célokra.

  • Ne változtasd! — Nem megengedett a művek bármilyen módon történő módosítása, átrendezése, változtatása.

  • Nincsenek további megkötések — Nem szabhatóak meg más jogi vagy technológiai korlátozások, amelyek megakadályoznának bárkit abban, hogy ezen licenc által engedélyezett, bármely tevékenységeket folytassák.

Megjegyzések:

  • Nem kell jelen licenc feltételeit követni a művek azon részeinek tekintetében, amelyek közkincsek, vagy ahol a felhasználást egy alkalmazható kivétel vagy korlátozás teszi lehetővé
  • Nincs semmiféle garancia. Jelen licencen kívüli további engedélyek is szükségesek lehetnek a mű felhasználásához. Példa erre az az eset amikor a mű felhasználását személyiségi, adatvédelmi, szerzői jogi, vagy a jó hírnévre vonatkozó feltételek korlátozzák.
  • A weboldalon található logók, rajzok, tervek, fotók, videók, termékek, leírások, stb. az 1999. évi LXXVI. törvény által szerzői jogvédelem alatt állnak, azok teljes egészében vagy részleteiben történő másolása, felhasználása – bármilyen formában – csak a jogtulajdonos előzetes írásos hozzájárulásával engedélyezett.

Keller Családi Ház - Minden jog fenntartva!