Alap víz- és szennyvízvezeték, csapadékcsatorna, hőszigetelés

Szerző: KELLER Családi Ház Közzétéve:

Kedves Olvasóink nem tudják nélkülözni híradásainkat:

Halló kérem! Nem történik semmi??? Vagy csak ellustult a webmester????

Már éppen nekiláttunk volna feleszkábálni az Adam-House Kft. főnökétől kiimádkozott képeket (merthogy annyira dolgoznak, hogy saját magukkal sem nagyon találkoznak, hisz’ vészesen közeleg az átadási határidő), amikor újabb hozzászólás érkezett kedves Szomszédainktól:

Halló kedves Keller család! A tető már kész, folyik a külső szigetelés, mi már láttuk ma! Irtó klassz, élőben sokkal nagyobb, mint a képen.:):):) Ha mentek, valami birodalmi lépegetőt vigyetek, iszonyú nagy sár van! Üdv: Kata, Petya

Ezek után, hogy a “poént” lelőtték, nincs más hátra, mint közzétenni a kapott képeket:


KELLER Családi Ház

Balatonmáriafürdő szerelmesei, a Balaton imádói, akik úgy gondolják "Ha felépül végül a házunk / Bármikor vendégül látunk / Ha este jössz, megvacsorázunk / S nyugodtan elalhatsz nálunk / / Őrizzük álmodat / Álmodj szép álmokat / Álmunkban álmaink / Valóra válnak / / Rendes kis ház lesz a házunk / Ha társaság jön össze nálunk / Érzelmes dalokat játszunk / Ha felépül végül a házunk "

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .