99,9 %-ig készen, és átadásra vár a Keller Családi Ház Balatonmáriafürdőn

Szerző: KELLER Családi Ház Közzétéve:

Generálkivitelezőnk, az Adam-House Kft., jelezte, hogy részükről a kivitelezés befejeződött, a korábban közösen összeállított javítólista végére értek, a kerítés és kapu is elkészült, az északi oldal parkolójának és a bevezető útnak a kövezése befejeződött, gyakorlatilag megkezdődhet a műszaki átadás-átvétel, a lakhatási engedélyhez szükséges töménytelen mennyiségű papírhalmaz összeállítása.

A Keller Család azonnal a helyszínre küldte kiküldött családtag tudósítóját, aki 25 dkg csécsi szalonnával, 1 kg forró jutai kenyérrel, 6 doboz sörrel, egy üveg rozé borral (1,5 l Varga Pincészet), 1 l pálinkával, meg némi egyéb felszerelési tárggyal a helyszínre sietett, és az alábbi gyorsjelentést adta:

A ház maga a kicsi csoda! Gyönyörűek a színei, szép a kivitelezés, minden úgy van, ahogyan azt a Keller lányok (Judit és Ági) megálmodták. Fantasztikus a környezet, a ház, a minden.!

Talán egyedül az a kérdéses, hogy lesz-e majd erő egy, a következő rövidfilmben hallható, koncertet otthagyni, és hazamenni a városi zajba?

Az is a terveknek megfelelően zajlott, hogy ma megérkezett a területre a humusz-szállítmány, amelyet be is forgattak a földbe, és mivel tudósítónk az előbb felsorolt életmentő eszközökön túlmenően a fűmagtól, a műtrágyáig, a szórókocsitól a gyephengerig, a locsolócsőtől a gereblyéig minden kelléket vitt magával, a teljes füvesítés is megtörtént estére. 9 órára már az első esőztető, áztató locsolás is megtörtént, lehet, hogy reggelre már az első fűnyírás is megtörténik.

Holnap a család is érkezik, és ők is láthatják, hogy minden sokkal szebb, mint ahogyan a következő képeken látszik; a szebbnél is szépségesebbek:

 


KELLER Családi Ház

Balatonmáriafürdő szerelmesei, a Balaton imádói, akik úgy gondolják "Ha felépül végül a házunk / Bármikor vendégül látunk / Ha este jössz, megvacsorázunk / S nyugodtan elalhatsz nálunk / / Őrizzük álmodat / Álmodj szép álmokat / Álmunkban álmaink / Valóra válnak / / Rendes kis ház lesz a házunk / Ha társaság jön össze nálunk / Érzelmes dalokat játszunk / Ha felépül végül a házunk "

6 hozzászólás

Dr. Balázs Ferenc · 2019-04-20 – 08:30

Tisztelt Keller család!

Jóleső érzés követni, hogy valaki ilyen optimista hozzáállással építkezik.
A technológia választása úgy látszik jó volt, hiszen számos más talajmechanikánk helyszínét több éves gaz fedi.
Sok örömet az elkövetkezendő – koncerttel aláfestett – nyaralásokban.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Balázs Feri

  KELLER Családi Ház · 2019-04-21 – 07:44

  Tisztelt dr. Balázs Ferenc Úr!
  Kedves Ferenc!

  Nagyon szépen köszönjük hozzászólásodat; igen megtisztelő számunkra!

  Jól sikerült a Talajmechanika – mintavétel, kiváló szakvéleményt kaptunk, követtük a szakértői javaslatot (sőt, már annyi érdeklődőnek elmeséltük a szakvéleményből, hogy a Fonyódi hegy talapzata a Balatonba lóg, hogy 1 m körül van egy kb. 10 cm-es tőzegcsík a telek keleti részén, hogy a kapillaritás miatt a nyugalmi talajvízszint a Balaton szintével együtt mozog, hogy – talán – Rejtő Jenő könyvei után a Te talajmechanikai szakvéleményed a legkedveltebb olvasmány… 😀 😀 ).

  Viccet félretéve: nagyon hálásak vagyunk Neked és Csapatodnak, hogy nagyon gyorsan, és nagyon alaposan dolgoztatok, és valóban úgy tekintettünk a szakvéleményre, mint alapműre, axiómára. Ahogyan tanácsoltad a szakvéleményben, úgy tervezte a statikus, és úgy oldottuk meg a gyakorlati feladatot, és másoknak is ezt javasoljuk a körülöttünk építkezni szándékozóknak.
  Nem volt könnyű feladat, de olyan lelkesen elmagyaráztad, hogy mit és miért és hogyan, hogy biztosak voltunk benne, hogy sikerülni fog.

  Köszönjük a húsvéti jókívánságodat is, és mi is azt kívánjuk Neked, Kedves Szeretteidnek, hogy nagyon sokáig, nagyon jó egészségben, nagyon sok tanulságos szakvélemény szülessen általad, és közvetle legyél részese nagyon sokunk örömének!

Kovács Tiborné · 2019-04-19 – 17:52

Fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  KELLER Családi Ház · 2019-04-19 – 17:54

  Köszönjük szépen Andika!

  A ti kezetek is belelógott egy kicsit; kis biztatás, kis tanácsok, segítő ötletek, sok-sok barátság. 😉

Fábuán Kata · 2019-04-19 – 08:35

Tényleg gyönyörűséges,gratulálunk! Hétfőn megnézzük! Mindenkit sok szeretettel üdvözlünk és nagyon boldog ünnepeket kívánunk!

  KELLER Családi Ház · 2019-04-19 – 08:40

  Kedves Kata!

  Köszönjük szépen a figyelmet és dicséretet!

  Valóban gyönyörűséges, és élőben még gyönyörűségesebb! 😀 😀

  Sajnos, megint elkerüljük egymást, hétfőn már nem leszünk itt, a mai nap a napozásé, pezsgőzésé, semmittevésé. Holnap a fű és mi is sok vizet vesz magához, majd hazamegyünk, hogy az otthoni Nyulat is tudjuk fogadni (és megenni). 😉 😀

  Tegnap voltak nálatok, hogy “elültetik” a lábas csöveket, de feladták… 🙁 🙁

  Szép és kellemes Húsvétot!

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .