Boldog Új 2019. Esztendőt kíván a Keller Családi Ház Balatonmáriafürdő

Szerző: KELLER Családi Ház Közzétéve:

Még néhány óra, és itt van a 2019-es év.

Ilyenkor még a legelvetemültebb ember is felsorolja saját bakancslistáját, ha másnak nem, hát saját magának, hogy aztán bőszen hirdethesse, hogy ő aztán semmit nem kívánt az új esztendőtől.
Mi nem hiszünk az ilyenekben, nem vagyunk babonásak, nem vagyunk hívei a fekete mágiának, ezért inkább éjfélkor kimegyünk a temetőbe, egy döglött fekete macskát a fejünk fölött háromszor megforgatunk a farkánál fogva, majd a bal vállunk felett háromszor hátraköpve csak annyit kívánunk: minden kedves Barátunk, Partnerünk, Ismerősünk, Szurkolónk, és – természetesen Családunk – számára adassék meg az egészség, hogy felhőtlen örömmel, boldogsággal, békében és gazdagságban élje meg a következő éveit, és töltse el megelégedéssel, hogy 2019. év egyik fontos eseménye volt, hogy elkészült végre a Keller Családi Ház Balatonmáriafürdőn!

BUEK-2019-Keller-Csaladi-Haz-Balatonmariafurdo


KELLER Családi Ház

Balatonmáriafürdő szerelmesei, a Balaton imádói, akik úgy gondolják "Ha felépül végül a házunk / Bármikor vendégül látunk / Ha este jössz, megvacsorázunk / S nyugodtan elalhatsz nálunk / / Őrizzük álmodat / Álmodj szép álmokat / Álmunkban álmaink / Valóra válnak / / Rendes kis ház lesz a házunk / Ha társaság jön össze nálunk / Érzelmes dalokat játszunk / Ha felépül végül a házunk "

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .