SIP-elemek érkezése a balatonmáriafürdői Keller Családi Házhoz

Szerző: KELLER Családi Ház Közzétéve:

SIP panelelemek érkezése - Keller Családi Ház, Balatonmáriafürdő 2018-10-15Nagyon szívesen részt vettünk volna mi is azon a rendkívüli terheléspróbán, amelyet az Adam-House Kft. csapata végzett a tegnapi napon, mi is szívesen feszítettünk és büszkélkedtünk volna mellettük a falunkon. 🙂

A falon való mászkálásnem mindennap adódik az ember életében, hiszen az a fránya gravitáció nem támogatja. Legegyszerűbb, ha a falazat még vízszintesen áll, mert később , a függőleges állásában, már az antigravitációt is be kell vetnünk.

Tegnap, számunkra teljesen váratlanul, jelezte a generálkivitelezőnk, hogy a falazat az alapokon nyugszik. Tudtuk, hogy a SIP-technológiával épülő házak kivitelezése nagyon gyors, nade ennyire? 🙂 Aztán kiderült, hogy minden fal valóban az alapokon nyugszik, csak még nem funkcionálisan:

Az egyik szemem sírt a másik nevetett mikor hívott a sofőr, hogy fél óra és érkezik a helyszínre a SIP panelekkel.

Nem szokásom káromkodni, de azért itt néhány nyomdafestéket nem tűrő mondat kicsúszott a számon, mivel keddre ígérték a szállítást, így a brigádot 300 km-rel arrébb küldtem egy alapozási munka  megkezdésére, ahol már a mixereket várták a fiúk.

Nincsenek véletlenek, ugyanis míg morgolódtam magamban, hívott a betonüzem, hogy ezer bocsánat, de cement hiányában csak szerda reggel fognak tudni kiszolgálni.

Még a Jó Isten is azt akarta, hogy a lerakodás idején semmi akadály ne legyen, úgyhogy irány a Balcsi (röpke 3 óra kocsikázás) és már pakoltunk is. Fenti magaslatokban is figyelik az építkezéseteket, mert mindig úgy jön össze minden ahogy kell. 🙂

Bár jól elfáradtunk mire lepakoltunk négyen (a többieket más munkák miatt nem tudtuk magunkkal vinni), de mindenkinek tetszett, hogy végre elérkezett az építkezés legjobb része. Hamarosan legózunk,  mint gyerekként. 🙂

László Ádám levélben küldött, idézett beszámolója úgy söpört végig a családon, mint a tűz a selyempapíron. Alig várjuk már, hogy felsorakozhassunk a balatonmáriafürdői Keller Család legolandjához! 😀

Bízunk benne nagyon, hogy az Adam-House csapata kihasználja a szép időt, “fittyet hány” a négynapos ünnepnek, és már a hét végén a víz elleni szigeteléssel nekilátnak a nehéz, szép feladatnak, a házikó építésének látványos szakaszának! (Ugye, nem vagyunk egy kicsit sem önzőek? 😀 )

Aki figyelemmel kíséri a mi kis oldalunkon kívül az Adam-House Facebook oldalát is, az már találkozhatott azokkal a képekkel, amelyet mi is megkaptunk tőlük a SIP panelek érkezéséről, és a GALÉRIA menüponton keresztül nálunk is megtekinthetik az eseményt. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a képeken látható, gyönyörű leylandii ciprusokat a barátainkkal együtt, saját kezünkkel ültettük. 😀 😀 )


KELLER Családi Ház

Balatonmáriafürdő szerelmesei, a Balaton imádói, akik úgy gondolják "Ha felépül végül a házunk / Bármikor vendégül látunk / Ha este jössz, megvacsorázunk / S nyugodtan elalhatsz nálunk / / Őrizzük álmodat / Álmodj szép álmokat / Álmunkban álmaink / Valóra válnak / / Rendes kis ház lesz a házunk / Ha társaság jön össze nálunk / Érzelmes dalokat játszunk / Ha felépül végül a házunk "

4 hozzászólás

KV Zsóka · 2018-10-17 – 22:02

Nagyon tetszik, és alig várjuk az Adam-House visszajelzését, hogy mikor mehetünk megnézni, illetve tárgyalni a MI kis házunkról 🙂

Keller Ágnes · 2018-10-16 – 22:25

Legózni jóóóóóó

Lakatos Béla · 2018-10-16 – 13:12

Nicsak- nicsak! Miből lesz a családi ház!

    KELLER Családi Ház · 2018-10-16 – 13:31

    Nem cserebogárból! SIP panelből. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .