Szolgálati közlemény: Alapozás kezdése 2018.09.05., szerda 07:00

Szerző: KELLER Családi Ház Közzétéve:

Szolgálati közlemény: Az alapozás új időpontja, a generálkivitelező telefonértesítése szerint, 2018. szeptember 05., reggel 7 órai kezdettel!

Talán még soha nem néztünk, egész életünkben összesen, annyi időjárás előrejelzést, időjárás jelentést, mint az elmúlt napokban, de még csak nem is tudtuk, hogy Balatonmáriafürdőről létezik óránkénti vízállás jelentés. Most már ezt is tudjuk… 🙁

időjárásjelentés Balatonmáriafürdő - 2018-09-03 (időkép)
időjárásjelentés Balatonmáriafürdő - 2018-09-03 (weather.com)Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy vajon az Időkép (felső kép), vagy a weather.com (alsó kép) pár pillanattal ezelőtt letöltött hosszútávú előrejelzése lesz az igazi, bár!, a kutyát sem érdekli az előrejelzés, csak legyen esőmentes – és, ha kérhetnénk a Felső Hatalmat: már a mai naptól.. 😉


KELLER Családi Ház

Balatonmáriafürdő szerelmesei, a Balaton imádói, akik úgy gondolják "Ha felépül végül a házunk / Bármikor vendégül látunk / Ha este jössz, megvacsorázunk / S nyugodtan elalhatsz nálunk / / Őrizzük álmodat / Álmodj szép álmokat / Álmunkban álmaink / Valóra válnak / / Rendes kis ház lesz a házunk / Ha társaság jön össze nálunk / Érzelmes dalokat játszunk / Ha felépül végül a házunk "

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .