Teraszom, teraszom, mondd meg nékem…

Szerző: KELLER Családi Ház Közzétéve:

… ki a legszebb ezen vidéken? 😀 Hülye kérdés! Ki lenne, mi lenne? A Keller Családi Ház balatonmáriafürdői terasza! 😀 😀

Impozáns méretek, ragyogó külső, gyönyörű vonalvezetés, remek textúra, kiváló aládolgozás. Csak a szerénységünk miatt nem használunk túlzó jelzőket a befejező munkák kezdetét jelző terasz burkolási munkáinak látható eredményére.

Az Adam-House Kft. kiváló, és kissé őrült csapata, kiböjtölve a fagyokat, mint a tigris az áldozatára, úgy vetette magát a befejező munkálatokra.

Azt, hogy miért kiváló csapat, nem kell elmesélnünk; aki követte weboldalunkon a Történések fonalát, az hamar meggyőződhet állításunk igazáról.

Azt, hogy miért kissé őrültek, sajnos, balatonmáriafürdői szomorú történet illusztrálja; tavaly, a kivitelezések idejére a csapat egy házat bérelt szálláshelyként, és nagyjából kéthetente mentek haza, hogy haladjon a munka.

Idén, a befejezés két-háromhetes időtartamára szintén bérelni kívántak szálláshelyet, de ahol voltak, nem volt üres hely, ki volt adva a ház. Másik kettő (!) helyen próbálkoztak, ahol azt mondták nekik: “Ne haragudjanak, ez nem munkásszálló, nem adjuk ki önöknek a szobákat.” (!!!) “Már elnézést, lehet, hogy munkásruhában megyünk el reggel, és jövünk haza este, de mi is tisztességes, értelmes, kulturált emberek vagyunk.” – próbált érvelni László Ádám, az Adam-House Kft. ügyvezetője. “Igen, elhisszük, de munkásoknak nem adjuk ki.” – zárták le a tulajdonosok a vitát.

Felháborító! László Ádám ezen felháborító viselkedés ellenére sem adta meg a “szobaurak” nevét, elérhetőségét, pedig nagyon szívesen ország-világgá kürtölnénk, hogy kerülje mindenki az ilyen “Cimmerferi-cápákat”!

A kissé örült csapat minden nap ingázik azért, hogy vállalásának eleget tegyen! László Ádám fiatal, ambiciózus, ámde fafejű emberke, akinek hiába mondtuk, szálljanak meg nálunk (természetesen ingyen), amíg be nem fejezik az építkezést; Nem! Most nagyon haragszanak a balatonmáriafürdőiekre (buta dolog mindenkit egy kalap alá venni egy sérelem miatt). Reméljük, jövő hétre lehiggadnak!

Node, lássuk, hol is tartanak! Van pár képünk, ami bemutatja, hogy miképpen történt a terasz és a terasz-lábazat szigetelése, a nagy felület (ami közvetlenül ki van téve az időjárás zord hatásainak) üvegszövettel történő aládolgozása, és – nem utolsó sorban – a járólapok elhelyezése. Nekünk naddon-naddon teccik:


KELLER Családi Ház

Balatonmáriafürdő szerelmesei, a Balaton imádói, akik úgy gondolják "Ha felépül végül a házunk / Bármikor vendégül látunk / Ha este jössz, megvacsorázunk / S nyugodtan elalhatsz nálunk / / Őrizzük álmodat / Álmodj szép álmokat / Álmunkban álmaink / Valóra válnak / / Rendes kis ház lesz a házunk / Ha társaság jön össze nálunk / Érzelmes dalokat játszunk / Ha felépül végül a házunk "

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .