Haladás rohamléptekben, alakulnak a belső terek

Szerző: Adam-House Kft. Közzétéve:

Ablak, redőny már van, tető még nincs. “Fordítva” haladunk, mondhatja az ideérkező látogató. A valóság viszont az, hogy igyekszünk improvizálni és a kialakult helyzetekhez igazodni.
A darus autó sajnos egyéb okok miatt késik, az ablakosok pedig nagyon időben jöttek, aminek persze örülünk.
A beszállítói és egyéb anyagok késéseinek ellenére azt mondhatjuk jól haladtunk, hiszen hétfőn még csak a csupasz betonalap látszódott, most pedig már a szeglemezes tetőt várja az épület. Még néhány finomítás, “koszorú” elhelyezése, terasz lábainak csavarozása, egy “combos” áthidaló elhelyezése a teraszra és a tetőszerkezet már fenn is lesz.

Jövő héten ismét látványos lesz a haladás, reméljük az időjárás kegyes lesz hozzánk, mert a tetőszerkezet után készül a homlokzati szigetelés, színezés.

A képeken látható válaszfalak statikai funkciót is betöltenek, amelyre a gyártónk is igen nagy hangsúlyt fektet. A SIP panelek két nagyon fontos összetevője: speciális PUR hab, és egy bizonyos ragasztó, ami a faszerkezetek kötését biztosítja. Természetesen van mechanikai kötés is, kapcsozó szögelő géppel még meg van erősítve minden panel toldás és összekötőelem.


További képek hamarosan.


Adam-House Kft.

Fiatal társaság tettre kész fiatalokkal, megfelelő gyakorlattal, innovatív szemlélettel, elkötelezett jövőbeli célokkal, modern SIP építési technológiával.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .