Minőségi Díjra jelölték az Adam-House Kft-t

Szerző: Adam-House Kft. Közzétéve:

Nagy meglepetés érte az ADAM-HOUSE Innovatív Kft-t, ugyanis a Business Initiative Directions, B.I.D. Minőség Díjra jelölte cégünket GOLD kategóriában.

Mit is kell tudni erről a szervezetről?

A Business Initiative Directions, azaz a B.I.D., 1975-ben jött létre a világ számos országából kiválasztott 173 vállalkozás részvételével. Célja azon cégek, szervezetek elismerése, amelyek az általa meghirdetett Total Quality Culture minőségi alapelveket kötelezően elismerik, bevezetik és működtetik. A díjat azzal a szándékkal alapították, hogy felhívja a figyelmet az olyan önerőből építkező vállalkozásokra amelyek nemcsak a saját, hanem más országokban is ismertté, elismertté váltak. A díj odaítélésében nemzetközi bizottság dönt ajánlások vagy személyes tapasztalatok, illetve nemzetközi sajtóvisszhangok, és piackutatási adatok alapján.

Büszkék vagyunk arra, hogy első Magyarországi SIP ház építő cégként, nemzetközi eseményre kapunk meghívást, valamint hogy hazánkban innovációnak számító SIP technológiánk miatt díjra is jelölnek bennünket.

Nem titkolt szándékunk, hogy az eredeti SIP technológiát az ADAM-HOUSE által minél többen megismerjék hazánkban. Cégünk kizárólag SIP rendszerekkel épít és tervez házakat, így bátran állíthatjuk, ebben profik vagyunk!

Ha eredeti SIP házat akar, akkor az ADAM-HOUSE-t válassza!

ADAM-HOUSE
A holnap otthonai

ADAM-HOUSE - a jövő otthonai


Adam-House Kft.

Fiatal társaság tettre kész fiatalokkal, megfelelő gyakorlattal, innovatív szemlélettel, elkötelezett jövőbeli célokkal, modern SIP építési technológiával.

1 hozzászólás

Keller Családi Ház · 2018-09-16 – 08:26

Szívből gratulálunk!

Önmagában már a jelölés is komoly elismerést jelent. Akár oklevéllel, éremmel, kupával, vállveregetéssel, kézfogással, biztató mosollyal térnek haza, akár nem, mindenképpen dicséretes teljesítmény, ha egy fiatal, lendületes, új technológiákra fogékony csapatra nemzetközi szakmai szinten is felfigyelnek.

Nem minden önös érdek nélkül, de reméljük, hogy ez a fajta elismerés a mi házikónkon is testet ölt, materializálódik! 🙂

És bízunk abban is, hogy a balatonmáriafürdői Keller Családi Ház, mint referencia, és a B.I.D. Minőségi Díj az Adam-House Kft-nek további üzleti sikereket fog hozni!

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .