Új szolgáltatás a weboldalon: Feliratkozás a bejegyzés-értesítőre

Szerző: KELLER Családi Ház Közzétéve:

Kedves Barátainkat alaposan megleptük/meglepjük – és egyben véteni látszódunk; a mai nappal elindítottuk a Feliratkozás új bejegyzés-értesítésre nevű szolgáltatásunkat, amely’ nem csinál mást, mint küld egy értesítést a feliratkozottak email címére, amikor a weboldalunkon egy új bejegyzést teszünk közzé.

Akit érdekel, hogy mi történik a balatonmáriai KELLER CSALÁDI HÁZ építése során, az feliratkozhat az értesítőre, és mindent megtudhat első kézből, amit a nyilvánossággal meg kívánunk osztani, vagy megoszthatunk erről a témáról.

Azért vannak a jó barátok, hogy elviseljenek bennünket, ezért őket önkényesen felvettük az értesítőre. Természetesen, nekik is, mint bárki másnak, aki valamilyen okból érdeklődik és feliratkozott, lehetőségük van leiratkozni a minden levél végén található Leiratkozás feliratra történő kattintással.

Reméljük, hogy senki nem haragszik meg, hogy a listára került (ha mégis, akkor egy kattintással elmulasztathatja a haragját)!

Tartsatok velünk, szurkoljatok velünk, és örüljetek velünk!


KELLER Családi Ház

Balatonmáriafürdő szerelmesei, a Balaton imádói, akik úgy gondolják "Ha felépül végül a házunk / Bármikor vendégül látunk / Ha este jössz, megvacsorázunk / S nyugodtan elalhatsz nálunk / / Őrizzük álmodat / Álmodj szép álmokat / Álmunkban álmaink / Valóra válnak / / Rendes kis ház lesz a házunk / Ha társaság jön össze nálunk / Érzelmes dalokat játszunk / Ha felépül végül a házunk "

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .